„От 14 септември 2019 г. Домоуправител Пловдив е член на Асоцияцията на дружествата управляващи Етажна собственост. Организацията обединява легитимни фирми от цялата страна предлагащи улугата „Професионален Домоуправител“ и се поставила за цел да повиши престижа и доверието в работата на дружествата от бранша.“

Уважаеми клиенти на Домоуправител Пловдив,

От 01.03.2018 г. започваме да въвеждаме по етапно софтуер за управление на Етажна собственост. Новия софтуер ще даде възможност на всички Вас онлайн да следите задълженията си, плащанията си, да подавате сигнали за проблеми, както и да следите финансите на Вашата Етажна собственост във всеки един момент.
Връзката с клиентския портал се осъществява с потребителско име и парола получена от Вашия домоуправител. В менюто на сайта ни вече е създаден бутон „ВХОД КЛИЕНТИ“.
Надяваме се с въвеждането на софтуера да подобрим връзката си с Вас и да Ви дадем възможност да следите детайлно финансите на Вашата Етажна собственост.

Уважаеми съграждани,
За по-голямо удобство и за по-добро обслужване на нашите настоящи и бъдещи клиенти „Домоуправител Пловдив“ разкри втори офис в квартал „Тракия“, в новия комплекс „Оазис“ 5. Сградите, които ще се обслужват от новия офис ще бъдат уведомени. Независимо от новото разпределението на адресите, всеки от Вас ще бъде приет там,където му е по-удобно. Само за закупуване на чипове за входа и асансьора ще трябва да посетите офиса, който е за определения адрес.

Уважаеми клиенти,

за ваше улеснение е въведено и разплащане и през epay и в бюрата на easypay
по абонатен номер към ДОМОУПРАВИТЕЛ ПЛОВДИВ /Стефан Деведжиев/.
Абонатния номер на всеки е записан след името му в разписката, която получавате при плащане.
Представителства на EASYPAY има във магазините БИЛЛА, КАУФЛАНД и някои банки.
От касиерите всеки може да получи и картонче с абонатния си номер.